Резултати

еНаука >  Резултати >  A comparative study of two analytical methods for fat content determination in brewer's grits
Назив: A comparative study of two analytical methods for fat content determination in brewer's grits
Аутори: Pojić, Milica  ; Mastilović, Jasna  ; Pestorić, Mladenka  ; Daković, Slobodan
Година: 2009
Публикација: Journal of the American Society of Brewing Chemists
ISSN: 0361-0470 Journal of the American Society of Brewing Chemists Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 br. 3 str. 166-169
DOI: 10.1094/ASBCJ-2009-0515-01
WoS-ID: 000268902700007
Scopus-ID: 2-s2.0-68849105477
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/827762
Пројекат: Ministry of Science and Technological Development, Republic of Serbia [20066]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

3
SCOPUSTM
2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.