Резултати
еНаука >
Резултати >
A comparative study of two analytical methods for fat content determination in brewer's grits

Назив: | A comparative study of two analytical methods for fat content determination in brewer's grits | Аутори: | Pojić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Journal of the American Society of Brewing Chemists | ISSN: | 0361-0470![]() ![]() |
Издавач: | Taylor & Francis | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 67 br. 3 str. 166-169 | DOI: | 10.1094/ASBCJ-2009-0515-01 | WoS-ID: | 000268902700007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-68849105477 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/827762 | Пројекат: | Ministry of Science and Technological Development, Republic of Serbia [20066] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.