Резултати

еНаука >  Резултати >  Editorial: The chemistry of food in the advent of sustainable diets
Назив: Editorial: The chemistry of food in the advent of sustainable diets
Аутори: Carocho, Marcio; Barros, Lillian; Morales, Patricia; Petropoulos, Spyridon A; Sokovic, Marina D  
Година: 2022
Публикација: FRONTIERS IN NUTRITION
ISSN: 2296-861X Frontiers in Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Уређивачки рад
Колација: vol. 9
DOI: 10.3389/fnut.2022.1077985
WoS-ID: 000890897900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85142281563
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/828805
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.