Резултати
Назив: | Editorial: The chemistry of food in the advent of sustainable diets | Аутори: | Carocho, Marcio; Barros, Lillian; Morales, Patricia; Petropoulos, Spyridon A; Sokovic, Marina D | Година: | 2022 | Публикација: | FRONTIERS IN NUTRITION | ISSN: | 2296-861X Frontiers in Nutrition Претражи идентификатор | Тип резултата: | Уређивачки рад | Колација: | vol. 9 | DOI: | 10.3389/fnut.2022.1077985 | WoS-ID: | 000890897900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85142281563 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/828805 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.