Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of textured soy protein products as raw materials in the meat industry
Назив: | Characteristics of textured soy protein products as raw materials in the meat industry | Аутори: | Jovanovic, Ivanka; Novic, Gordana; Jovanovic, Milosav; Vujacic, Ljiljana | Година: | 2019 | Публикација: | 60TH INTERNATIONAL MEAT INDUSTRY CONFERENCE MEATCON2019 | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 333 br. 1 str. 012068-012068 | DOI: | 10.1088/1755-1315/333/1/012068 | WoS-ID: | 000509758800068 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85074651547 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/830552 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.