Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of textured soy protein products as raw materials in the meat industry
Назив: Characteristics of textured soy protein products as raw materials in the meat industry
Аутори: Jovanovic, Ivanka; Novic, Gordana; Jovanovic, Milosav; Vujacic, Ljiljana
Година: 2019
Публикација: 60TH INTERNATIONAL MEAT INDUSTRY CONFERENCE MEATCON2019
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012068-012068
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012068
WoS-ID: 000509758800068
Scopus-ID: 2-s2.0-85074651547
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/830552
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
1
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.