Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative And Antibacterial Properties Of Lactoferrin And Effect On Browning In Basil-based Spreads
Назив: Antioxidative And Antibacterial Properties Of Lactoferrin And Effect On Browning In Basil-based Spreads
Аутори: Pavlovic, Mirjana A; Pezo, Lato L  ; Ostojic, Sanja B  ; Micovic, Vuk I; Kicanovic, Miodrag A; Mitic-Culafic, Dragana S  ; Gvozdenovic, Jasna J
Година: 2009
Публикација: ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
ISSN: 0250-6807 Annals of Nutrition and Metabolism Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 55 str. 378-378
WoS-ID: 000270827201490
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/831355
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/173
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.