Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative And Antibacterial Properties Of Lactoferrin And Effect On Browning In Basil-based Spreads
Назив: | Antioxidative And Antibacterial Properties Of Lactoferrin And Effect On Browning In Basil-based Spreads | Аутори: | Pavlovic, Mirjana A; Pezo, Lato L ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM | ISSN: | 0250-6807![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 55 str. 378-378 | WoS-ID: | 000270827201490 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/831355 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/173 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.