Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of spontaneously fermented ancient wheat sourdoughs on quality of refined wheat flour bread

Назив: | Effects of spontaneously fermented ancient wheat sourdoughs on quality of refined wheat flour bread | Аутори: | Popović, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | 7th Cereals & Europe Spring Meeting, Thessaloniki, Greece, Apr 2022 | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/119 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835212 |
URL: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/119 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Popović, Nikola | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.