Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of spontaneously fermented ancient wheat sourdoughs on quality of refined wheat flour bread
Назив: Effects of spontaneously fermented ancient wheat sourdoughs on quality of refined wheat flour bread
Аутори: Popović, Nikola  ; Dapčević-Hadnađev Tamara  ; Tomić, Jelena  ; Škrobot Dubravka  ; Hadnađev Miroslav  
Година: 2022
Публикација: 7th Cereals & Europe Spring Meeting, Thessaloniki, Greece, Apr 2022
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/119
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835212
URL: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/119
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Popović, Nikola
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.