Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Integrated processes effect on polyphenols content of peppermint | Аутори: | Gavarić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Book of Abstracts / 4th Natural resources, green technology and sustainable development, Zagreb, September 14 - 16, 2022 | ISSN: | 2671-1311![]() ![]() |
Издавач: | Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 98-98 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835575 | URL: | https://www.sumins.hr/wp-content/uploads/2022/09/Green2022_Book_of_Abstracts.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Nastić, Nataša | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.