Резултати

еНаука >  Резултати >  Emulsion stabilizing capacity of the sunflower meal proteins
Назив: Emulsion stabilizing capacity of the sunflower meal proteins
Аутори: Bojanić, Nemanja  ; Vidosavljević, Strahinja  ; Šurlan, Jelena  ; Dragojlović, Danka  ; Fodor, Emilija; Fišteš, Aleksandar  ; Maravić, Nikola  
Година: 2022
Публикација: Book of Abstracts / 2nd International Conference of Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi Sad, 20th-22nd October 2022
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-160-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 60-60
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/377
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/837206
URL: https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap-2022/book-of-abstracts.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Vidosavljević, Strahinja
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.