Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Emulsion stabilizing capacity of the sunflower meal proteins
Naziv: Emulsion stabilizing capacity of the sunflower meal proteins
Autori: Bojanić, Nemanja  ; Vidosavljević, Strahinja  ; Šurlan, Jelena  ; Dragojlović, Danka  ; Fodor, Emilija; Fišteš, Aleksandar  ; Maravić, Nikola  
Godina: 2022
Publikacija: Book of Abstracts / 2nd International Conference of Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi Sad, 20th-22nd October 2022
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-160-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 60-60
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/377
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/837206
URL: https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap-2022/book-of-abstracts.pdf
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Vidosavljević, Strahinja
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.