Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Stabilnost ekstrakata korena suručice i efekat na sprečavanje lipidne oksidacije u mesu
Naziv: Stabilnost ekstrakata korena suručice i efekat na sprečavanje lipidne oksidacije u mesu
Autori: Katanić, Jelena; Mihailović, Vladimir; Koraćević-Maslak, Mirjana; Stanković, Nevena; Jurić, (rođ. Boroja) Tatjana  ; Mladenović, Milan
Godina: 2014
Publikacija: Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, 19, Čačak, Srbija, 2014, 07. mar - 08. mar
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7132-061 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 239-244
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/837738
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Jurić, Tatjana
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.