Резултати

еНаука >  Резултати >  Fermented Dry Sremska Sausages Made of Pork Meat from Various Breeds — Chemical Content and Sensory Properties
Назив: Fermented Dry Sremska Sausages Made of Pork Meat from Various Breeds — Chemical Content and Sensory Properties
Аутори: Parunović, Nenad  ; Ćirić, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Trbović, Dejana  ; Betić, Nikola  ; Radović, Čedomir  ; Savić, Radomir  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 392-396
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.75
Scopus-ID: 2-s2.0-85179407648
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:3365
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/840537
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Radović, Čedomir
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.