Резултати
еНаука >
Резултати >
Fermented Dry Sremska Sausages Made of Pork Meat from Various Breeds — Chemical Content and Sensory Properties
Назив: | Fermented Dry Sremska Sausages Made of Pork Meat from Various Breeds — Chemical Content and Sensory Properties | Аутори: | Parunović, Nenad ; Ćirić, Jelena ; Baltić, Tatjana ; Trbović, Dejana ; Betić, Nikola ; Radović, Čedomir ; Savić, Radomir | Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 392-396 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.75 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85179407648 | URI: | https://unilib.phaidrabg.rs/o:3365 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/840537 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Radović, Čedomir | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.