Резултати
еНаука >
Резултати >
Valorisation of food industry by-products through the development of nutritionally enriched cookies and crackers
Назив: | Valorisation of food industry by-products through the development of nutritionally enriched cookies and crackers Valorizacija nusproizvoda prehrambene industrije kroz razvoj nutritivno obogaćenih finih pekarskih proizvoda |
Аутори: | Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun | Година: | 2017 | Публикација: | Book of Abstracts, 10th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH Osijek, Croatia, October 12th - 13th 2017 | ISSN: | 2232-9536 Претражи идентификатор | Издавач: | Osijek, : Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek Tuzla: University of Tuzla, Faculty of Pharmacy |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-49-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 143-143 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/841302 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2017/05/HDZ-2017-KNJIGA-SAZETAKA-final-za-web.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.