Резултати
еНаука >
Резултати >
New fresh cheese made with kombucha inoculum as a non-conventional starter culture
Назив : | New fresh cheese made with kombucha inoculum as a non-conventional starter culture | Аутори: | Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana ; Degenek, Jovana | Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts / Congres on Food Quality and Safety, Health and Nutrition - NUTRICON 2021, Ohrid, 9-11 June 2021 | Издавач: | Skopje: Consulting and training center KEY | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-15-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 227-227 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/841555 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Vukić, Vladimir | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.