Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of humic and fulvic acids on stability of Lobo® and its prolonged activity in onion production
Назив: Influence of humic and fulvic acids on stability of Lobo® and its prolonged activity in onion production
Аутори: Vojnović Đorđe  ; Savanović Maria  ; Bilić Andrijana  ; Adamović Boris  ; Ilin Žarko  ; Armaković Stevan  ; Savić Igor  ; Gajo Teodora; Armaković Sanja  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts of VIII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Process Industry", Jahorina, March 20-23, 2023, VIII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Process Industry", Jahorina, March 20-23, 2023, 2023
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-44-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 56-56
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=134361&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/841604
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.