Резултати
еНаука >
Резултати >
Edible coatings based on citrus peel pectin and oregano essential oil for active packaging of fresh/fresh-cut fruits

Назив: | Edible coatings based on citrus peel pectin and oregano essential oil for active packaging of fresh/fresh-cut fruits Edible coating based on citrus peel pectin and oregano essential oil for active packaging of fresh/fresh-cut fruits |
Аутори: | Kostić, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts, 14th International Scientific and Professional Conference „With Food to Health“, Osijek, Croatia, September 14- 15 | Издавач: | Osijek : Faculty of Food Tehnology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-92-4![]() ![]() |
Колација: | str. 108-108 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/842602 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2023/09/14HDZ_2023_Book-of-abstracts-4.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Kostić, Marija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.