Резултати

еНаука >  Резултати >  Edible coatings based on citrus peel pectin and oregano essential oil for active packaging of fresh/fresh-cut fruits
Назив: Edible coatings based on citrus peel pectin and oregano essential oil for active packaging of fresh/fresh-cut fruits
Edible coating based on citrus peel pectin and oregano essential oil for active packaging of fresh/fresh-cut fruits
Аутори: Kostić, Marija  ; Bajac, Branimir  ; Janjušević, Ljiljana  ; Bajac, Jelena  ; Antov, Mirjana  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts, 14th International Scientific and Professional Conference „With Food to Health“, Osijek, Croatia, September 14- 15
Издавач: Osijek : Faculty of Food Tehnology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-92-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 108-108
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/842602
URL: http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2023/09/14HDZ_2023_Book-of-abstracts-4.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Kostić, Marija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.