Резултати

еНаука >  Резултати >  Acrylamide content in salty snacks and cookies from the Serbian market
Назив: Acrylamide content in salty snacks and cookies from the Serbian market
Аутори: Živančev, Jelena  ; Antić, Igor  ; Buljovčić, Maja  ; Đurišić-Mladenović, Nataša  
Година: 2022
Публикација: Book of abstracts, 32nd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Sarajevo, December 1st-2nd 2022
Издавач: Sarajevo: University of Sarajevo, Faculty of Agriculture and Food Sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 34-34
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/843706
URL: https://agriconference.ppf.unsa.ba/Files/Agenda.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Buljovčić, Maja
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.