Резултати

еНаука >  Резултати >  Hydrolysis of hull-less pumpkin oil cake protein isolate by pepsin
Назив: Hydrolysis of hull-less pumpkin oil cake protein isolate by pepsin
Аутори: Živanović, Ivan; Vaštag, Žužana ; Popović, Senka  ; Popović, Ljiljana  ; Peričin, Draginja 
Година: 2011
Публикација: World Academy of Science, Engineering and Technology, International Journal of Biotechnology and Bioengineering
ISSN: 2010-376X Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 5 br. 3 str. 94-98
DOI: 10.5281/zenodo.1057175
Scopus-ID: 2-s2.0-79953646227
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11288
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/845848
URL: https://publications.waset.org/2417/hydrolysis-of-hull-less-pumpkin-oil-cake-protein-isolate-by-pepsin
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

4
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.