Резултати

еНаука >  Резултати >  Definition of the optimum freezing rate-1. Investigation of structure and ultrastructure of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates
Назив: Definition of the optimum freezing rate-1. Investigation of structure and ultrastructure of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates
Аутори: Grujić, Radoslav; Petrović, Lidija  ; Pikula, B.; Amidžić, L.
Година: 1993
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 3 str. 301-318
DOI: 10.1016/0309-1740(93)90003-Z
Scopus-ID: 2-s2.0-21144460358
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846093
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13280
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

98
SCOPUSTM
93
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.