Резултати
еНаука >
Резултати >
Definition of the optimum freezing rate-1. Investigation of structure and ultrastructure of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates
Назив: | Definition of the optimum freezing rate-1. Investigation of structure and ultrastructure of beef M. longissimus dorsi frozen at different freezing rates | Аутори: | Grujić, Radoslav; Petrović, Lidija ; Pikula, B.; Amidžić, L. | Година: | 1993 | Публикација: | Meat Science | ISSN: | 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 33 br. 3 str. 301-318 | DOI: | 10.1016/0309-1740(93)90003-Z | Scopus-ID: | 2-s2.0-21144460358 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846093 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13280 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
98
SCOPUSTM
SCOPUSTM
93
OpenCitations
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.