Резултати

еНаука >  Резултати >  Kinetics of batch fermentation of Jerusalem Artichoke for ethanol production with Saccharomyces diastaticus
Назив: Kinetics of batch fermentation of Jerusalem Artichoke for ethanol production with Saccharomyces diastaticus
Аутори: Razmovski R.; Pejin D.; Gacesa S.
Година: 1990
Публикација: Food Biotechnology
ISSN: 0890-5436 Food Biotechnology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Scopus-ID: 2-s2.0-0025246858
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846170
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15996
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.