Резултати

еНаука >  Резултати >  Extraction of different garlic varietes (Allium sativum L.) determination of organosulfur compounds and microbilogical activity
Назив: Extraction of different garlic varietes (Allium sativum L.) determination of organosulfur compounds and microbilogical activity
Аутори: Bajac, Jelena  ; Nikolovski, Branislava  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Stupar, Alena  ; Mandić, Anamarija  ; Gvozdanović-Varga, Jelica ; Vlajić, Slobodan  ; Terzić, Milena  ; Radojković, Marija  
Година: 2018
Публикација: Proceedings / IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 2018, 23. okt - 25. okt
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 104-109
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846965
URL: https://www.researchgate.net/profile/Alena-Stupar/publication/329371707_EXTRACTION_OF_DIFFERENT_GARLIC_VARIETIES_ALLIUM_SATIVUM_L_-_DETERMINATION_OF_ORGANOSULFUR_COMPOUNDS_AND_MICROBIOLOGICAL_ACTIVITY/links/5c05490592851c6ca1fa3190/EXTRACTION-OF-DIFFERENT-GARLIC-VARIETIES-ALLIUM-SATIVUM-L-DETERMINATION-OF-ORGANOSULFUR-COMPOUNDS-AND-MICROBIOLOGICAL-ACTIVITY.pdf
http://foodtech.uns.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
(Preuzeto iz KNR-a) Nikolovski, Branislava
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.