Резултати

еНаука >  Резултати >  Release modeling of nanoencapsulated food ingredients by artificial intelligence algorithms
Назив: Release modeling of nanoencapsulated food ingredients by artificial intelligence algorithms
Аутори: Đuriš, Jelena  ; Vidović, Bojana  ; Ibrić, Svetlana  
Година: 2020
Публикација: Release and Bioavailability of Nanoencapsulated Food Ingredients
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 9780128156650 Претражи идентификатор
Колација: str. 311-347
DOI: 10.1016/B978-0-12-815665-0.00009-6
Scopus-ID: 2-s2.0-85124393277
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/848757
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Vidović, Bojana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
SCOPUSTM
3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.