Резултати
еНаука >
Резултати >
Preparation of the W/O/W emulsions containing garlic extract incorporated into internal water phase using stirred cell membrane emulsification
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Preparation of the W/O/W emulsions containing garlic extract incorporated into internal water phase using stirred cell membrane emulsification | Аутори: | Ilić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857- 8489![]() ![]() |
Издавач: | Skopje: Consulting and Training Center - KEY | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 str. 139-145 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/849213 | URL: | https://keypublishing.org/jhed/jhed-volumes/jhed-volume-12-fpp-10-jelena-d-ilic-ivana-s-loncarevic-jovana-s-petrovic-branislava-g-nikolovski-2015-preparation-of-the-w-o-w-emulsions-containing-garlic-extrac-incorporated-into-i/ | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Nikolovski, Branislava Migrirano iz RIS podataka |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.