Резултати
еНаука >
Резултати >
Green technology for enhanced recovery and properties of RuBisCO protein from pumpkin leaves
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Green technology for enhanced recovery and properties of RuBisCO protein from pumpkin leaves Poboljšanje prinosa i svojstva RuBisCO proteina iz lista bundeve primenom zelene tehnologije |
Аутори: | Perović, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Proceedings, XXVI International Eco-Conference, XII Safe Food, 21nd – 23th September 2022, Novi Sad, Serbia | Издавач: | Novi Sad : Ecological Movement of Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-83177-59-2![]() ![]() |
Колација: | str. 367-370 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/849305 | URL: | https://www.researchgate.net/publication/363730709_26_International_Eco-conference_2022_12_Safe_Food | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Perović, Milica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.