Резултати

еНаука >  Резултати >  Green technology for enhanced recovery and properties of RuBisCO protein from pumpkin leaves
Назив: Green technology for enhanced recovery and properties of RuBisCO protein from pumpkin leaves
Poboljšanje prinosa i svojstva RuBisCO proteina iz lista bundeve primenom zelene tehnologije
Аутори: Perović, Milica  ; Milošević Puhačin, Maja ; Knežević Jugović, Zorica  ; Antov, Mirjana  
Година: 2022
Публикација: Proceedings, XXVI International Eco-Conference, XII Safe Food, 21nd – 23th September 2022, Novi Sad, Serbia
Издавач: Novi Sad : Ecological Movement of Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83177-59-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 367-370
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/849305
URL: https://www.researchgate.net/publication/363730709_26_International_Eco-conference_2022_12_Safe_Food
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Perović, Milica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.