Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of broiler chickens lipid profile influenced by dietary chili pepper addition
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Evaluation of broiler chickens lipid profile influenced by dietary chili pepper addition | Аутори: | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management | ISSN: | 2620-1755![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad, Srbija: Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2 br. 5 str. 318-324 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852588 https://unilib.phaidrabg.rs/o:4475 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Peulić, Tatjana | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.