Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of broiler chickens lipid profile influenced by dietary chili pepper addition
Назив: Evaluation of broiler chickens lipid profile influenced by dietary chili pepper addition
Аутори: Puvača, Nikola  ; Ljubojević, Pelić Dragana  ; Popović, Sanja  ; Ikonić, Predrag  ; Đuragić, Olivera  ; Peulić, Tatjana  ; Lević, Jovanka  
Година: 2019
Публикација: Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management
ISSN: 2620-1755 Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management (JATEM) Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad, Srbija: Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 br. 5 str. 318-324
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852588
https://unilib.phaidrabg.rs/o:4475
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Peulić, Tatjana
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.