Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of broiler chickens lipid profile influenced by dietary chili pepper addition

Назив: | Evaluation of broiler chickens lipid profile influenced by dietary chili pepper addition | Аутори: | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management | ISSN: | 2620-1755![]() ![]() |
Издавач: | Faculty of Economics and Engineering Management in Novi Sad, University Business Academy in Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2 br. 5 str. 318-324 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852588 https://unilib.phaidrabg.rs/o:4475 |
URL: | chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.fimek.edu.rs/downloads/casopisi/jatem/issue/v2_5/01-(1)_Puvaca_et_al._2019._Vol._2(5)_318-324.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Peulić, Tatjana | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.