Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of Different Cooking Methods of Pork and Beef on Textural Properties and Sensory Quality
Назив: | Effects of Different Cooking Methods of Pork and Beef on Textural Properties and Sensory Quality | Аутори: | Simunović, Sara ; Tomasević, Igor ; Đorđević, Vesna ; Baltić, Tatjana ; Ćirić, Jelena ; Simunović, Stefan ; Đekić, Ilija | Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 489-494 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.94 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85179113153 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852864 https://unilib.phaidrabg.rs/o:3372 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Ćirić, Jelena | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.