Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Different Cooking Methods of Pork and Beef on Textural Properties and Sensory Quality
Назив: Effects of Different Cooking Methods of Pork and Beef on Textural Properties and Sensory Quality
Аутори: Simunović, Sara  ; Tomasević, Igor  ; Đorđević, Vesna  ; Baltić, Tatjana  ; Ćirić, Jelena  ; Simunović, Stefan  ; Đekić, Ilija  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 489-494
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.94
Scopus-ID: 2-s2.0-85179113153
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852864
https://unilib.phaidrabg.rs/o:3372
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Ćirić, Jelena
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.