Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative potential of red wines made from grape pomace supplemented by stems and seeds
Назив: Antioxidative potential of red wines made from grape pomace supplemented by stems and seeds
Аутори: Puškaš, Vladimir  ; Antov, Mirjana  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Ćetković, Gordana  ; Dodić, Siniša  ; Kuljančić, Ivan  
Година: 2007
Публикација: Abstract book 9th International Symposium Interdisciplinary Regional Research, ISIRR, 2007 (Hungary, Romania, Serbia), Novi Sad, June 21st - 23rd, 2007
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technical Sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7892-042-4 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/853044
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Dodić, Siniša
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.