Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative potential of red wines made from grape pomace supplemented by stems and seeds
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidative potential of red wines made from grape pomace supplemented by stems and seeds | Аутори: | Puškaš, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | Abstract book 9th International Symposium Interdisciplinary Regional Research, ISIRR, 2007 (Hungary, Romania, Serbia), Novi Sad, June 21st - 23rd, 2007 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technical Sciences | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7892-042-4![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/853044 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Dodić, Siniša | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.