Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj dodatka κ-karagenan-a i karboksimetilceluloze na boju kore i sredine hleba dobijenog od zamrzavanog hlebnog testa
Назив: | Uticaj dodatka κ-karagenan-a i karboksimetilceluloze na boju kore i sredine hleba dobijenog od zamrzavanog hlebnog testa | Аутори: | Dodić, Jelena ; Popov, Stevan ; Dodić, Siniša ; Ranković, Jovana | Година: | 2007 | Публикација: | Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Leskovac | ISSN: | 0352-6542 Zbornik radova - Tehnološki fakultet u Leskovcu Претражи идентификатор | Издавач: | Leskovac : Tehnološki fakultet | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 16 str. 126-133 | VBS COBISS: | 162089740 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/853413 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/162089740#izum.si |
URL: | https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%265200&page=11&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d5200 | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.