Резултати

еНаука >  Резултати >  Potential of Frangula alnus to contribute to food safety: antibiofilm effect against Staphylococcus aureus
Назив: Potential of Frangula alnus to contribute to food safety: antibiofilm effect against Staphylococcus aureus
Аутори: Đukanović, Stefana; Cvetković, Stefana  ; Ganić, Tea  ; Nikolić, Biljana  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  
Година: 2021
Публикација: The 61st International Meat Industry Conference Meatcon 2021
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/6801
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/855126
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.