Резултати
еНаука >
Резултати >
Potential of Frangula alnus to contribute to food safety: antibiofilm effect against Staphylococcus aureus
Назив: | Potential of Frangula alnus to contribute to food safety: antibiofilm effect against Staphylococcus aureus | Аутори: | Đukanović, Stefana; Cvetković, Stefana ; Ganić, Tea ; Nikolić, Biljana ; Mitić-Ćulafić, Dragana | Година: | 2021 | Публикација: | The 61st International Meat Industry Conference Meatcon 2021 | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/6801 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/855126 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.