Резултати

еНаука >  Резултати >  Cholesterol and Total Lipids Content in Raw and Heat-processed Chickens Meat.
Назив: Cholesterol and Total Lipids Content in Raw and Heat-processed Chickens Meat.
Аутори: Danijela Vranić  ; Dragan Milićević  ; Vladimir Korićanac  ; Dejana Trbović  ; Jelena Babić  ; Danijela Šarčević; Vojin Vranić
Година: 2013
Публикација: PROCEEDINGS INTERNATIONAL 57th MEAT INDUSTRY CONFERENCE MEAT AND MEAT PRODUCTS – PERSPECTIVES OF SUSTAINABLE PRODUCTION. Belgrade, June 10.-12.2013. pp 238-243. ISBN 978-86-82547-07-5.
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856098
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Milićević, Dragan
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.