Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in Bacterial Status and aw Values During the Maturation of Fermented Sausages
Назив: Changes in Bacterial Status and aw Values During the Maturation of Fermented Sausages
Аутори: Mitrović, Radmila  ; Janjić, Jelena  ; Janković, Vesna  ; Lakićević, Brankica  ; Milojević, Lazar  ; Velebit, Branko  ; Baltić, Branislav  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 106-110
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.18
Scopus-ID: 2-s2.0-85177805335
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856142
https://unilib.phaidrabg.rs/o:3309
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3730
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Milojević, Lazar
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.