Резултати

еНаука >  Резултати >  Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Visočka pečenica, a Traditional Dry-Cured Meat Product from Bosnia and Herzegovina
Назив: Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Visočka pečenica, a Traditional Dry-Cured Meat Product from Bosnia and Herzegovina
Аутори: Begić, Munevera; Selma Čorbo; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Janković, Saša  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 69-74
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.12
Scopus-ID: 2-s2.0-85177737587
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856161
URL: http://dx.doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.12
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Janković, Saša
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.