Резултати
еНаука >
Резултати >
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Visočka pečenica, a Traditional Dry-Cured Meat Product from Bosnia and Herzegovina

Назив: | Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Visočka pečenica, a Traditional Dry-Cured Meat Product from Bosnia and Herzegovina | Аутори: | Begić, Munevera; Selma Čorbo; Đinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 69-74 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.12 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85177737587 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856161 | URL: | http://dx.doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.12 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Janković, Saša | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.