Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional Approaches to Enhance Fatty Acid Composition of Beef: A Review
Назив: Nutritional Approaches to Enhance Fatty Acid Composition of Beef: A Review
Аутори: Lukić, Mirjana  ; Simunović, Sara  ; Simunović, Stefan  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 189-193
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.34
Scopus-ID: 2-s2.0-85177798580
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:3315
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856380
URL: http://dx.doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.34
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Lukić, Mirjana
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.