Резултати

Назив: | Nutritional Approaches to Enhance Fatty Acid Composition of Beef: A Review | Аутори: | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 189-193 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.34 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85177798580 | URI: | https://unilib.phaidrabg.rs/o:3315 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856380 |
URL: | http://dx.doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.34 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Lukić, Mirjana | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.