Резултати
еНаука >
Резултати >
Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages
Назив: | Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages | Аутори: | Đorđevic, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Tomović, Mila; Mandić, Anamarija ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan ; Tomašević, Igor ; | Година: | 2023 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор | Издавач: | Frankfurt am Main: Deutscher Fachverlag GmbH | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 103 str. 98-104 | WoS-ID: | 001087280200059 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856443 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
1
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.