Резултати

еНаука >  Резултати >  Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages
Назив: Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages
Аутори: Đorđevic, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Mila; Mandić, Anamarija  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  ;
Година: 2023
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft
Издавач: Frankfurt am Main: Deutscher Fachverlag GmbH
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 103 str. 98-104
WoS-ID: 001087280200059
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856443
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
WEB OF SCIENCETM

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.