Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of polyciklic aromatic hydrocarbons in fermented dry sausages from the Serbian market
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Evaluation of polyciklic aromatic hydrocarbons in fermented dry sausages from the Serbian market | Аутори: | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | 4th International congress of food safety and quality - One health | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856445 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.