Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes of the fatty acid composition and total lipid content in cultured carp (Cyprinos carpio L.) corelated to supplimentary diet
Назив: Changes of the fatty acid composition and total lipid content in cultured carp (Cyprinos carpio L.) corelated to supplimentary diet
Аутори: Djordjevic, Vesna Ž.  ; Trbović, Dejana  ; Marković, Zoran; Petronijević, Radivoj  ; Stefan Čanak; Spirić, Danka  ; Spirić, Aurelija 
Година: 2015
Публикација: Proceedings, 7th International congress water and fish, p. 513-525
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856451
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.