Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes of the fatty acid composition and total lipid content in cultured carp (Cyprinos carpio L.) corelated to supplimentary diet
Назив: | Changes of the fatty acid composition and total lipid content in cultured carp (Cyprinos carpio L.) corelated to supplimentary diet | Аутори: | Djordjevic, Vesna Ž. ; Trbović, Dejana ; Marković, Zoran; Petronijević, Radivoj ; Stefan Čanak; Spirić, Danka ; Spirić, Aurelija | Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings, 7th International congress water and fish, p. 513-525 | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856451 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.