Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages
Назив: Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages
Аутори: Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Bojana  
Година: 2022
Публикација: Book of Abstracts / 2nd International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi Sad, 20th-22nd October 2022
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-160-5
Колација: str. 81-81
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/373
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856856
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.