Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages
Назив: | Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages | Аутори: | Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Bojana | Година: | 2022 | Публикација: | Book of Abstracts / 2nd International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi Sad, 20th-22nd October 2022 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-160-5 | Колација: | str. 81-81 | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/373 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856856 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.