Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages
Назив: Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages
Аутори: Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Bojana  
Година: 2022
Публикација: Book of Abstracts / 2nd International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi Sad, 20th-22nd October 2022
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-160-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 81-81
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/373
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856856
URL: https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap-2022/book-of-abstracts.pdf
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.