Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative properties of gluten-free crackers based on chickpea flour and pumpkin seed oil processing by-products

Назив: | Antioxidative properties of gluten-free crackers based on chickpea flour and pumpkin seed oil processing by-products | Аутори: | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Издавач: | University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856866 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/188 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.