Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative properties of gluten-free crackers based on chickpea flour and pumpkin seed oil processing by-products
Назив: Antioxidative properties of gluten-free crackers based on chickpea flour and pumpkin seed oil processing by-products
Аутори: Maravić, Nikola  ; Tomić, Jelena  ; Škrobot, Dubravka  ; Popović, Ljiljana; Rakita, Slađana  
Година: 2022
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856866
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/188
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.