Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of thermal stressing on saturated vegetable oils and isolated triacylglycerols-product analysis by MALDI-TOF mass spectrometry, NMR and IR spectroscopy

Назив: | Effects of thermal stressing on saturated vegetable oils and isolated triacylglycerols-product analysis by MALDI-TOF mass spectrometry, NMR and IR spectroscopy | Аутори: | Schiller, J.; Süß, R.; Petković, Marijana ![]() ![]() |
Година: | 2002 | Публикација: | European Journal of Lipid Science and Technology | ISSN: | 1438-7697![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 104 br. 8 str. 496-505 | DOI ![]() | 10.1002/1438-9312(200208)104:8%3C496::AID-EJLT496%3E3.0.CO;2-6 | WoS-ID: | 000177846200007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-18544371054 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859450 | URL: | https://doi.org/10.1002/1438-9312(200208)104:8%3C496::AID-EJLT496%3E3.0.CO;2-6 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Petković, Marijana | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.