Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of thermal stressing on saturated vegetable oils and isolated triacylglycerols-product analysis by MALDI-TOF mass spectrometry, NMR and IR spectroscopy
Назив: Effects of thermal stressing on saturated vegetable oils and isolated triacylglycerols-product analysis by MALDI-TOF mass spectrometry, NMR and IR spectroscopy
Аутори: Schiller, J.; Süß, R.; Petković, Marijana  ; Hanke, G.; Vogel, A.; Arnold, K.
Година: 2002
Публикација: European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN: 1438-7697 European Journal of Lipid Science and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 104 br. 8 str. 496-505
DOI 10.1002/1438-9312(200208)104:8%3C496::AID-EJLT496%3E3.0.CO;2-6
WoS-ID: 000177846200007
Scopus-ID: 2-s2.0-18544371054
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859450
URL: https://doi.org/10.1002/1438-9312(200208)104:8%3C496::AID-EJLT496%3E3.0.CO;2-6
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Petković, Marijana
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

27
SCOPUSTM
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.