Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibility of using leftover bread as safe and high-quality food and feed
Назив: Possibility of using leftover bread as safe and high-quality food and feed
Аутори: Nježić, Zvonko  ; Psodorov, Đorđe ; Živković, Jasmina ; Palić, Dragan  ; Cvetković, Biljana  
Година: 2010
Публикација: International Quality Conference, 5, Kragujevac, Srbija, 2011, 20. maj - 20. maj
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: ISBN: 978-86-86663-68-9 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 165-169
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859806
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.