Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Possibility of using leftover bread as safe and high-quality food and feed | Autori: | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2010 | Publikacija: | International Quality Conference, 5, Kragujevac, Srbija, 2011, 20. maj - 20. maj | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | ISBN: 978-86-86663-68-9![]() ![]() |
Kolacija: | str. 165-169 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859806 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.