Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Possibility of using leftover bread as safe and high-quality food and feed
Naziv: Possibility of using leftover bread as safe and high-quality food and feed
Autori: Nježić, Zvonko  ; Psodorov, Đorđe ; Živković, Jasmina ; Palić, Dragan  ; Cvetković, Biljana  
Godina: 2010
Publikacija: International Quality Conference, 5, Kragujevac, Srbija, 2011, 20. maj - 20. maj
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: ISBN: 978-86-86663-68-9 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 165-169
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859806
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.