Резултати

еНаука >  Резултати >  Lipid composition analysis of dough with various rice flour shares
Назив: Lipid composition analysis of dough with various rice flour shares
Аутори: Momčilović, Bratislava; Nikolić, Nada  ; Mastilović, Jasna  ; Marijana Sakač  ; Todorović, Zoran  ; Lazić, Miodrag 
Година: 2008
Публикација: Food Processing, Quality and Safety
ISSN: 1821-0554 Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad - Scientific Institute of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 35 br. 1 str. 41-46
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/860047
URL: https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=1821-05540801041M
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Nikolić, Nada
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.