Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant potential of the walnut (Juglans regia L.) green husks and liqueurs as a source of functional food
Назив: Antioxidant potential of the walnut (Juglans regia L.) green husks and liqueurs as a source of functional food
Аутори: Malenčić, Đorđe  ; Bijelić, Sandra  ; Šućur, Elez Jovana  ; Kulačanin, Dijana; Kolarov, Radenka  
Година: 2022
Публикација: Serbian Congress of Fruit and Grapevine Producers, with international participation, 16, Vrdnik, Srbija, 2022, 28. feb - 03. mar
Издавач: Novi Sad, Srbija: Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-548-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 274-275
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/860169
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Bijelić, Sandra
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.