Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of soy genotype and processing method on trypsin inhibitors, urease and lectins content of tofu
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Assessment of soy genotype and processing method on trypsin inhibitors, urease and lectins content of tofu | Аутори: | Stanojević, S.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Natural Product Research | ISSN: | 1478-6427![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. 1-8 | DOI: | 10.1080/14786419.2023.2280858 | WoS-ID: | 001107260900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85176763282 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862759 | URL: | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85176763282&partnerID=MN8TOARS | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Pešić, Mirjana | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.