Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of soy genotype and processing method on trypsin inhibitors, urease and lectins content of tofu
Назив: Assessment of soy genotype and processing method on trypsin inhibitors, urease and lectins content of tofu
Аутори: Stanojević, S.P.  ; Kostić, A.Ž.  ; Milinčić, D.D.  ; Pešić, M.B.  
Година: 2023
Публикација: Natural Product Research
ISSN: 1478-6427 Natural Product Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. 1-8
DOI: 10.1080/14786419.2023.2280858
WoS-ID: 001107260900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85176763282
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862759
URL: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85176763282&partnerID=MN8TOARS
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pešić, Mirjana
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.