Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acids content of organic and conventional soyabean grains as nutritional paremeter
Назив: Fatty acids content of organic and conventional soyabean grains as nutritional paremeter
Аутори: Golijan, Jelena M.  ; Kostić, Aleksandar Ž.  ; Milinčić, Danijel D.  ; Petronijević, Radivoj; Pešić, Mirjana B.  ; Lekić, Slavoljub S.  
Година: 2021
Публикација: 14th Congress on Nutrition: „A place where science meets practice”, 8-10 November 2021, Belgrade, pp. 78-79.
Тип резултата: Остало
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862983
URL: https://www.researchgate.net/publication/357887840_FATTY_ACIDS_CONTENT_OF_ORGANIC_AND_CONVENTIONAL_SOYBEAN_GRAINS_AS_NUTRITIONAL_PARAMETER_AIM_OF_WORK_AND_METHODS
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Golijan Pantović, Jelena
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.