Резултати
еНаука >
Резултати >
Fatty acids content of organic and conventional soyabean grains as nutritional paremeter

Назив: | Fatty acids content of organic and conventional soyabean grains as nutritional paremeter | Аутори: | Golijan, Jelena M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 14th Congress on Nutrition: „A place where science meets practice”, 8-10 November 2021, Belgrade, pp. 78-79. | Тип резултата: | Остало | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862983 | URL: | https://www.researchgate.net/publication/357887840_FATTY_ACIDS_CONTENT_OF_ORGANIC_AND_CONVENTIONAL_SOYBEAN_GRAINS_AS_NUTRITIONAL_PARAMETER_AIM_OF_WORK_AND_METHODS | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Golijan Pantović, Jelena | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.