Резултати

еНаука >  Резултати >  Wheat protein fraction to grain quality characteristics of soft albanian wheat
Назив: Wheat protein fraction to grain quality characteristics of soft albanian wheat
Аутори: Laze, Artiona; Arapi, Valentina; Dano, Eralda; Beli, Dorina; Ceca, Evelina; Pezo, Lato  ; Knežević, Desimir
Година: 2020
Публикација: Scientific Papers-Series A-Agronomy
ISSN: 2285-5785 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 63 br. 2 str. 140-144
WoS-ID: 000596730700022
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/716
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865619
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.