Резултати
еНаука >
Резултати >
Enhancement of nutritional, physical and structural characteristics of apple pomace flour by agglomeration with prebiotics using fluid-bed granulation
Назив: | Enhancement of nutritional, physical and structural characteristics of apple pomace flour by agglomeration with prebiotics using fluid-bed granulation | Аутори: | Zlatanović, Snežana ; Micić, Darko ; Mihal, Đuriš; Ostojić, Sanja; Pastor, Ferenc ; Jovanović, Marina ; Gorjanović, Stanislava | Остала ауторства: | Čupić, Željko; Anić, Slobodan | Година: | 2022 | Публикација: | 16th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry, PHYSICAL CHEMISTRY 2022, Proceedings Volume II | Издавач: | Society of Physical Chemists of Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-53-82475-43-9 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | vol. II str. 541-544 | URI: | https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1014 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865633 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |