Резултати

еНаука >  Резултати >  Enhancement of nutritional, physical and structural characteristics of apple pomace flour by agglomeration with prebiotics using fluid-bed granulation
Назив: Enhancement of nutritional, physical and structural characteristics of apple pomace flour by agglomeration with prebiotics using fluid-bed granulation
Аутори: Zlatanović, Snežana  ; Micić, Darko  ; Mihal, Đuriš; Ostojić, Sanja; Pastor, Ferenc  ; Jovanović, Marina  ; Gorjanović, Stanislava  
Остала ауторства: Čupić, Željko; Anić, Slobodan
Година: 2022
Публикација: 16th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry, PHYSICAL CHEMISTRY 2022, Proceedings Volume II
Издавач: Society of Physical Chemists of Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-53-82475-43-9 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: vol. II str. 541-544
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1014
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865633
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца