Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Enhancement of nutritional, physical and structural characteristics of apple pomace flour by agglomeration with prebiotics using fluid-bed granulation
Naziv: Enhancement of nutritional, physical and structural characteristics of apple pomace flour by agglomeration with prebiotics using fluid-bed granulation
Autori: Zlatanović, Snežana  ; Micić, Darko  ; Mihal, Đuriš; Ostojić, Sanja  ; Pastor, Ferenc  ; Jovanović, Marina  ; Gorjanović, Stanislava  
Ostala autorstva: Čupić, Željko; Anić, Slobodan
Godina: 2022
Publikacija: 16th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry, PHYSICAL CHEMISTRY 2022, Proceedings Volume II
Izdavač: Society of Physical Chemists of Serbia
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-82475-41-5 Pretraži identifikator
Kolacija: vol. II str. 541-544
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1014
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865633
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca