Резултати

еНаука >  Резултати >  Shelf-life study of osmodehydrated white cabbage packaged in modified atmosphere: A mathematical approach
Назив: Shelf-life study of osmodehydrated white cabbage packaged in modified atmosphere: A mathematical approach
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Šuput, Danijela  ; Lončar, Biljana  ; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  
Година: 2021
Публикација: Journal of Applied Botany and Food Quality
ISSN: 1439-040X Journal of applied botany and food quality Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 94 str. 47-52
DOI: 10.5073/JABFQ.2021.094.006
WoS-ID: 000649530100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85107877006
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865925
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/826
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца