Резултати

еНаука >  Резултати >  Indexing of fatty acids in raw turkey meat and products for their characterization in a healthy diet
Назив: Indexing of fatty acids in raw turkey meat and products for their characterization in a healthy diet
Аутори: Tasić, Aleksandra  ; Pavlović, Ivan  ; Bijelić, Tanja  ; Kureljušić, Jasna  ; Pavlović, Marija  ; Baltić, Milan 
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 485-488
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.93
Scopus-ID: 2-s2.0-85179085022
VBS COBISS: 126556681
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/807
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866070
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3771
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200030 (Naučni institut za veterinarstvo Srbije, Beograd)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца