Резултати

еНаука >  Резултати >  Thermal degradtion kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams
Назив: Thermal degradtion kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams
Аутори: Nikolić, Milena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev-Marinković, Emilija  ; Miletić, Ana ; Jelena Mrmošanin  
Година: 2018
Публикација: 14th International Conference of Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82475-37-8 Претражи идентификатор
Колација: vol. 2 str. 1031-1034
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866243
URL: https://www.socphyschemserb.org/en/events/physical-chemistry-2018/
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pavlović, Aleksandra
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.