Резултати
еНаука >
Резултати >
Thermal degradtion kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams
Назив: | Thermal degradtion kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams | Аутори: | Nikolić, Milena ; Pavlović, Aleksandra ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana ; Pecev-Marinković, Emilija ; Miletić, Ana ; Jelena Mrmošanin | Година: | 2018 | Публикација: | 14th International Conference of Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82475-37-8 Претражи идентификатор | Колација: | vol. 2 str. 1031-1034 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/866243 | URL: | https://www.socphyschemserb.org/en/events/physical-chemistry-2018/ | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Pavlović, Aleksandra | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.